“Muziek kan de wereld veranderen.”

Benut de kracht van muziek voor jouw organisatie

“Muziek kan de wereld veranderen.” Was getekend Ludwig van Beethoven. Twee eeuwen later bevestigt de wetenschap de stelling van deze wereldberoemde Duitse musicus. Want met muziek haal je het beste in mensen naar boven. 


Ik ben Niek Hofman; pedagoog, workshopleider, docent, presentator en Dj. Mijn hele leven ben ik al gebiologeerd door muziek. En vooral wat het met mensen doet. Muziek ontspant. Geeft kracht. Haalt waardevolle herinneringen naar boven. En dat zijn slechts enkele voordelen.

Muziek is niet alleen leuk, maar ook bijzonder effectief voor bedrijven en organisaties. Met muziek stel je potentiële nieuwe medewerkers op hun gemak. Creëer je openheid. En laat je bestaande en nieuwe teams beter samenwerken. 


Met mijn bedrijf Connecting Melodies toon ik het ware potentieel van mensen. Zodat jij de beste mensen vindt, boeit en behoudt voor je organisatie. Mag ik dat ook voor jou doen?Afspraak maken?

Boek Connecting Melodies voor een assessment, teambuildingsdag of workshop

Connecting Melodies haalt het beste in mensen naar boven met muzikale workshops en masterclasses. Benut ook de kracht van muziek en maak een afspraak.

Dit leveren de workshop en masterclasses op >

Creëer openheid
Vergroot vertrouwen
Kom direct tot de kern
Vind, boei en bind talent
Laat teams beter functioneren

Connecting melodies

Niek Hofman

“Muziek drukt dat uit wat niet gezegd kan worden maar waarover niet gezwegen kan worden.”

Deze opdrachtgevers gingen je voor:

Contact

Tel: 06 – 8119 5882

info@connectingmelodies.nlto top button