Bedrijfsfeest Vintage Feelgood Vinyl met DJ Maroon Wax

Bedrijfsfeest Vintage Feelgood Vinyl met DJ Maroon Wax

Organiseer je een feestje voor je team of bedrijf? Bij DJ Maroon Wax alias Niek neuzen je collega’s zelf door de retro koffers met LP’s en singeltjes en geven die aan de DJ. Dat zorgt voor feest. En sfeer want de vintage uitstraling van de set maakt het decor compleet. DJ Maroon Wax maakt nooit zomaar muziek, altijd in connectie met het publiek en de betekenis van de song voor de collega die hem aandraagt. Zo bepaal je als team of bedrijf de sound van de avond en doet iedereen mee door te dansen of muziek uit te zoeken. En past de muziek bij de sfeer en het doel van je bedrijfsfeest. Play that funky music!  


Werkwijze

Afstemming

Vooraf stemmen we goed af wat je welke toon jouw bedrijfsfeest moet zetten. We verkennen eventuele gevoeligheden m.b.t. de muziek of doelen die jij middels het feest wilt bereiken. 

Sfeer

Vervolgens neem ik m’n draaitafels, boxen en koffers vol Vintage Feelgood Vinyl mee en zoeken je collega’s naar hartenlust zelf plaatjes uit. Zo mogelijk mix ik dit met modernere muziek die niet op vinyl is uitgegeven. 

Delen

Praatje bij het plaatje. Heeft het nummer een bijzondere betekenis, doel of lading? Dan vertel ik dat er natuurlijk even bij. Verbinden, vermaken en verwonderen, dat is het doel.

Resultaat

  • Interactie; jij en je collega’s zetten de toon.
  • Cachet aan je event door retro DJ set en koffers vol vinyl.
  • Vinyl voor nostalgie en verhalen van vroeger.
  • Een feest met aandacht voor betekenis, verbinding, bezoekers en sfeer.

Mogelijkheden

Duur

Zo lang als jij DJ Maroon Wax nodig hebt.

Locatie

Bij jou op het bedrijf, op een locatie naar keuze of online

Grootte

Het aantal feestgangers maakt niet uit; van 10-100.000 dus.

Online oplossing

Kan! Gestreamd vanuit een professionele studio, helemaal ingericht op interactie, deelt Maroon Wax muzikale cadeaus uit voor verbinding en dansjes. Ook op afstand dus.  

Over Connecting Melodies

Ook wat voor jou?

Bizqiz

Vinyl DJ voor teams

Bruiloft en feest

Toon je potentieel