Muziek op feest of bruiloft

Vintage Feelgood Vinyl met DJ Maroon Wax

Hangt de liefde in de lucht? Ga je trouwen, ben je al ‘zoveel-jaar’ getrouwd of jarig? Wat de reden voor je feestje ook is: DJ Maroon Wax is er graag bij. Ik neem m’n retro DJ-set mee en koffers vol vinylplaten en singels, waar je gasten zelf doorheen kunnen neuzen. Zo bepalen zij de muziek van de avond. En maakt de uitstraling van de DJ-set het decor van je bruiloft of feest compleet. Let’s get this party started!  


Werkwijze

Afstemming

Vooraf stemmen we goed af. Welke muziek vinden jullie leuk? Hoe wil je de oude nummers samenbrengen met nieuwe muziek? Hoe zie je mijn rol voor je: iets meer op de achtergrond of juist als aanjager van het feest? We verkennen eventuele gevoeligheden m.b.t. de muziek en randvoorwaarden waaraan de muziek, interactie en evt. bijdrages van je gasten aan moeten voldoen. 

Uitzoeken

Vervolgens neem ik m’n draaitafels en koffers vol Vintage Feelgood Vinyl mee. Het leuke is dat jouw gasten zelf kunnen neuzen door de koffers met platen en zo zelf bijdragen aan de muziek op de avond. De platen zorgen voor tastbare herkenning, herinneringen en delen van anekdotes.

Mixen

Deze oude nummers mix ik altijd met nieuwe muziek naar keuze. Waarbij de nadruk wel op muziek van vinyl ligt. Natuurlijk vraag ik altijd even wat de plaat betekent voor de persoon die hem aandraagt of wat diegene er mee wil zeggen. Dat maakt het persoonlijk: zo verbind ik muziek graag aan jou/jullie als stralend middelpunt.  

Resultaat

  • Decor en sfeer aan je feest door de gave retro DJ set en koffers vol vinyl;
  • Hilarische, betekenisvolle en nostalgische momenten;
  • De DJ én je gasten bepalen de muziek; 
  • Een sfeer die past bij jou, je gasten en de bedoeling van je feest

Mogelijkheden

Duur

Zo lang als jij DJ Maroon Wax nodig hebt.

Grootte

De grootte van je feest maakt niet uit

Locatie

Bij jou of op een locatie naar keuze 

Over Connecting Melodies

Ook wat voor jou?

Bizqiz

Vinyl DJ voor teams

Bedrijfsfeest

Toon je potentieel