thin

Veelgestelde vragen

Of Niek Hofman nou als workshopleider, trainer of spreker bezig is: mensen worden geraakt. Of het nou gaat om deelnemers, kandidaten, feestgangers of gasten: ze voelen zich gezien en ‘gaan aan’ als hij voor een groep staat. Iemand omschreef het als volgt: “jij geeft energie, inspireert en verbindt”. Een sessie of workshop vanuit Connecting Melodies levert kortom openheid, inspiratie en verbinding.

Kosten van workshops en trainingen worden altijd samen bepaald, afhankelijk van jullie wensen. De aangedragen kennis en vaardigheden wegen ook mee. Een avondvullend programma of een inspiratie-uur? Een relatief eenvoudige pubquiz of een specifieke BizQiz, op maat gemaakt voor jullie bedrijf?

Een training ten behoeve van teambuilding is altijd maatwerk en vergt meer voorbereidingsuren dan een relatief meer gekaderde onderwijs-workshop. Samengevat: overleg over mogelijkheden is uitgangspunt en samen komen we er altijd uit.

Als netwerker verbind en inspireer ik mensen. Haak mensen aan met openheid, improvisatievermogen en humor. Waar beleving centraal staat, raak ik de juiste snaar bij mensen. Ik presenteer net zo lief als dat ik achtergrondmuziek verzorg. Enthousiasmeer een stille groep even vanzelfsprekend als dat ik een overenthousiaste groep in toom houd. Getypeerd als ‘teamgerichte doener’ ben ik in mijn element als ik mensen hun ware potentieel kan laten zien.

Muziek heeft een positief effect op de hersenen. Het ontspant, vermindert stress en brengt mensen samen. Het zorgt voor ontspanning en creëert geluk. Met muziek haal je het beste uit mensen. Alleen daarom al is muziek het middel bij uitstek om mensen tot elkaar én bij zichzelf te brengen.
Muziek als anker kan pas zijn werk doen, wanneer het in handen is van een trainer/ workshopleider die zelf muziek in de aderen heeft stromen. Iemand die ruim 20 jaar voor de klas/ groep staat als docent, pedagoog, teambuilder en trainer. Iemand die de juiste snaar weet te raken in ieder gezelschap. Iemand die presenteren als zijn tweede natuur ziet. Die als lesgever én DJ zijn sporen verdiend heeft. Met mijn bedrijf Connecting Melodies toon ik het ware potentieel van mensen. Zodat jij de beste mensen bindt, boeit en behoudt voor jouw organisatie. Mag ik dat ook voor jou doen?
Muziek beïnvloedt het humeur van mensen; reguleert emoties, zorgt voor ontspanning en creëert geluk. Herinneringen aan muziek zijn veelal positief. Wanneer DJ Maroon Wax zijn Vintage Feelgood Vinyl draait, raakt hij die gedeelde emotie van muziek. Er ontstaat een feest der herkenning. Een ontspannen gevoel. Vinylmuziek is warm, tastbaar en echt – niet vluchtig zoals muziek van een scherm . Kortom met DJ Maroon Wax beleef je muziekmomenten als geen ander.
Twintig jaar ervaring in het Speciaal Basisonderwijs, Basisonderwijs en HBO geeft zicht op wat er leeft in het onderwijs werkveld. Die ervaring zet Connecting Melodies automatisch in tijdens de workshops cultuureducatie. Zoals een leerling uit groep 6 het verwoordde: “Je bent een goeie DJ en het waren leuke liedjes. Jij kan heel goed muziek spelen, dat vind ik heel knap. Het was de beste workshop ooit”.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar info@connectingmelodies.nl

to top button