Over Connecting Melodies

Benut de kracht van muziek

“Muziek kan de wereld veranderen.” Was getekend Ludwig van Beethoven. Twee eeuwen later bevestigt de wetenschap de stelling van deze wereldberoemde Duitse musicus. Want met muziek haal je het beste in mensen naar boven. 

Ik ben Niek Hofman; pedagoog, workshopleider, docent, presentator en DJ. Een ‘teamgerichte doener’. Mijn hele leven ben ik al gebiologeerd door muziek. En vooral wat het met mensen doet. Tijdens een workshop merkte ik op wat er gebeurde toen ik muziekverhalen vertelde. Herkenning gonsde rond… overal onderlinge gesprekjes. Verbinding. De rest van de avond ‘ging alles als vanzelf’. Iedereen leek één grote groep. En ik dacht: ‘Hier moet ik meer mee doen’.   

Muziek ontspant. Geeft kracht. Haalt waardevolle herinneringen en bewegingen naar boven. En dat zijn slechts enkele voordelen. Muziek is niet alleen leuk voor op een feest, maar ook bijzonder effectief voor bedrijven en organisaties. Met muziek creëer je openheid. Laat je bestaande en nieuwe teams beter samenwerken. En stel je bezoekers van je event of je medewerkers op hun gemak. 


Met mijn bedrijf Connecting Melodies ga ik voor vermaak, verwondering en verbinding. Dat je elkaar anders leert kennen en écht leert zien. Waardoor je elkaar meer gunt, makkelijker helpt en contacten soepeler verlopen. Mag ik dat ook voor jou doen? 

Afspraak maken? 

Boek Connecting Melodies voor een feest, evenement, teambuildingsdag of workshop. 

Opdrachtgevers

Fan van