Teambuilding &

workshop

Teambuilding, workshops en bedrijfsfeest

Wil je graag meer verbinding, samenwerking en openheid binnen je team? Zin in muzikale energie en ontspanning voor je bedrijf dat net een laagje dieper gaat? Connecting Melodies verzorgt verschillende muzikale teambuildingsactiviteiten. Van verschillende workshops en de pubquiz voor bedrijven tot de muzikale omlijsting van je bedrijfsfeest. Met als doel? Verbinden, beter samenwerken en samen muzikaal plezier maken. Don’t worry, be happy! 

Pubquiz voor bedrijven: Bizqiz

De sfeer van de klassieke pubquiz, maar dan met iets meer inhoud, vol verrassingen en interactie? Dan is de Bizqiz wat je zoekt. Een doe-activiteit vol grappige anekdotes, muziek en avontuur. Waar nodig verweven met de doelen die jij hebt met je team of bedrijf. Hoe dan ook: we richten ons op samenwerken, vermaken en plezier maken.

Workshop: ‘Vinyl DJ voor teams’ 

Op een ludieke manier je collega’s beter leren kennen? Teams beter laten samenwerken door de kneepjes van het DJ-vak? Dan is de muzikale workshop ‘Vinyl DJ voor teams’ wat voor jouw team. Samen creëer je je eigen groepsmix. Nostalgisch én nieuw door de mix van platen en de nieuwste techniek van een gave DJ-set.

Bedrijfsfeest: Vintage Feelgood Vinyl met DJ Maroon Wax 

Organiseer jij een feestje voor je team of bedrijf? Bij DJ Maroon Wax neus je zelf door de LP’s en singeltjes, geef je die aan DJ Maroon Wax die ze op een te gekke manier mixt. Nooit zomaar, altijd in connectie met het publiek en de betekenis van de song voor de collega die hem aandraagt. Zo zit niemand stil en doet iedereen mee! 

Workshop: Toon je potentieel

Tijdens een assessment, loopbaantest of groepssessie sneller tot de kern komen? Zodat collega’s op een speelse manier laten zien wat ze raakt, aanspreekt of bezighoudt? Dan is de workshop Toon je potentieel iets voor jou en je team. Een mooie manier om aan het begin, halverwege of einde van een team- of werkdag de boel laagdrempelig open te gooien. 

Over connecting melodies

Meer weten? 

Zoek contact