Toon je potentieel 

Workshop: Toon je potentieel

Tijdens een assessment, loopbaantest of groepssessie sneller tot de kern komen? Dat je collega’s op een speelse manier laten zien wat ze raakt, aanspreekt of bezighoudt? Dan is de workshop Toon je potentieel iets voor jou en je team. Een leuke manier om bijvoorbeeld aan het begin, halverwege of einde van een team- of werkdag de boel laagdrempelig open te gooien. Een mooi, net even anders, inkijkje in iemands binnenste, begeleid door muziek. Dat is het idee! La la la la la la la live is wonderful! 


Werkwijze

Verbinden

Bij de start kiezen alle deelnemers een muziekstuk dat hen raakt, inspireert, motiveert of waar ze een bijzondere herinnering bij hebben. Dit kan ten tijde van de workshop maar ook vooraf: welk nummer past bij jou/bij het team/bij de organsiatie? 

Spel

Middels uitdagende werkvormen en opdrachten als ‘raad van wie is de plaat’, ‘sharing is caring’ of ‘over de lijn’ zoek ik met het team de diepte op. Waarom raakt deze muziek je? Waar moet je aan denken? Waar staat dit nummer voor? Wat triggert deze melodie in jou? 

Verdieping

Ik begeleid dit gesprek, stel verdiepende vragen en verbind dit aan het doel wat jij met de sessie hebt. Wat wil je toetsen, terugzien of zien ontstaan?

Resultaat

Het gesprek over de muziek verraadt bijvoorbeeld iemands analytische vermogen, creativiteit of communicatieve vaardigheden, die op hun beurt conclusies uit bijvoorbeeld een assesment, talentanalyse of loopbaantest kunnen onderstrepen of verrijken. 

Resultaat

  • Meer openheid, inzicht, kwetsbaar durven te zijn;
  • Onder het mom van muziek snel tot de kern; 
  • Voorkomt sociaal wenselijke antwoorden;
  • Maakt op een lichte manier het bespreken van zwaardere thema’s mogelijk; 
  • Stress verminderend door inzicht in zelf, anderen en meer verbinding.  

Mogelijkheden

Duur

60 minuten

Locatie

Bij jou op het bedrijf, op een locatie naar keuze of online

Grootte

10-25 personen

Online oplossing

Helaas. Deze workshop werkt fysiek het beste. 

Over Connecting Melodies

Ook wat voor jou?

Bizqiz

Vinyl DJ voor teams

Bedrijfsfeest

Evenement