Zo werken wij samen

Afstemming

Vooraf stemmen we goed af wat precies jouw wensen zijn. Welke toon wil je neerzetten? Welke doelen wil jij met het feest, de quiz of een workshop bereiken? Welke muziek vind je leuk? Hoe wil je de oude nummers samenbrengen met nieuwe muziek? Hoe zie je mijn rol voor je? We bespreken alles om ervoor te zorgen dat alles aan jouw voorwaarden voldoet; de muziek, de energie, de interactie, en de bijdrages van je gasten.

Sfeer en locatie

Waar de locatie ook is, ik neem m’n draaitafels, boxen en koffers vol vintage feelgood vinyl mee en/of sluit zo mogelijk aan op AV apparatuur die al aanwezig is. Jij en je gasten bepalen de sfeer van het feest en ik ben de kameleon die met de sfeer mee kleurt en zorgt dat iedereen het naar de zin heeft. Dit geldt niet alleen voor feesten, bruiloften en partijen, maar voor elke gelegenheid waarvoor je mij in wilt zetten.

Uitzoeken

Jij en je gasten of collega’s kunnen zelf naar hartenlust de plaatjes uitzoeken en ik draai ze met het grootste plezier. Ze kunnen zelf door de koffers met vol vinyl-singeltjes neuzen en zo zelf bijdragen aan de muziek op de avond. De platen zorgen voor tastbare herkenning, herinneringen en delen van anekdotes. Het zelf uitzoeken van de platen hoeft natuurlijk niet, maar is wel van grote toegevoegde waarde. Worden er geen plaatjes uitgezocht, dan voel ik het publiek aan en kies ik zelf de juiste tracks voor de beste beleving.

Delen en mixen

Een praatje bij het plaatje! Heeft het nummer een bijzondere betekenis, doel of lading? Dan vertel ik dat er natuurlijk even bij. Verbinden, vermaken en verwonderen; dat is het doel. Ik mix de golden oldies met modernere muziek, die (mogelijk) niet op vinyl is uitgegeven. Zo is er voor ieder wat wils. Als Vintage feelgood vinyl DJ ligt de nadruk wel op muziek van vinyl. Mijn artiestennaam zegt het al: DJ Maroon Wax staat voor old school vinyl.