Radio en presentatie

Niet alleen draai ik graag muziek, ik kan er ook úren over volpraten.

Mijn kennis van en liefde voor muziek gaan tot de maan, drie keer eromheen, en weer terug. Met mijn eigen radioprogramma “Reggae Connection” bracht ik luisteraars bij elkaar van Spanje tot Nederland en van Frankrijk tot Jamaica.

Ook ben ik te gast geweest bij diverse radiozenders met luisteraars van over de hele wereld. Ik interview muzikale gasten en verbind het heden met het verleden, Nederland met de hele wereldbol, en reggae met andere genres. Reggae is mijn allergrootste liefde (na mijn vrouw en kids

natuurlijk!).

Ben je op zoek naar een presentator om muzikale kennis, passie en energie te verspreiden? Iemand om mee te laten praten aan de radiotafel? Of iemand om te draaien aan de radioknoppen en een radioprogramma te vullen met geweldige tracks en kennis?

It is me you’re looking for.

Neem contact op en laten we de mooiste radio maken!

DJ Maroon Wax interviewt rapper Rico
DJ Maroon Wax presenteert een radioshow

Niek in gesprek met rapper Rico over het leven van Bob Marley

Met het oog op morgen: Radio 1 met Sheila Sitalsing