Muziek op evenement: Vintage Feelgood Vinyl met DJ Maroon Wax

Vintage Feelgood Vinyl met

DJ Maroon Wax

Of het nu gaat om een wat formeler of informeler event; muziek zet altijd de toon. DJ Maroon Wax neemt zijn retro DJ-set mee en koffers vol vinylplaten en singels. Dit vraagt om interactie en daarom kunnen je bezoekers lekker zelf neuzen door allerlei platenkoffers. Een leuk moment van ontspanning tijdens het event, ter aankleding en voor de sfeer. Of je nu op zoek bent naar wat meer achtergrondmelodie of juist een gang- en sfeermaker, DJ Maroon Wax maakt nooit zomaar muziek. Altijd in connectie met je bezoeker en passend bij de toon van je event. Rhythm is a dancer!


Werkwijze

Afstemming

Vooraf stemmen we goed af wat je wilt dat de toon van jouw event gaat zijn. We verkennen eventuele gevoeligheden m.b.t. de muziek en randvoorwaarden waaraan de muziek, interactie en evt. bijdrages van je bezoekers aan moeten voldoen. 

Uitzoeken

Vervolgens neem ik m’n draaitafels en koffers vol Vintage Feelgood Vinyl mee en kunnen je bezoekers naar hartenlust zelf plaatjes uitzoeken. Dit laatste kan en is van grote toegevoegde waarde, maar hoeft niet. 

Mixen

Uiteraard mix ik de gouwe ouwe plaatjes met modernere muziek die niet meer op vinyl is uitgegeven. Zo spreekt de mix een breed publiek aan. 

Resultaat

  • Interactie: je bezoekers zetten de toon.
  • Cachet aan je event door retro DJ set en koffers vol vinyl.
  • Vinyl voor nostalgie en verhalen van vroeger.
  • Een feest of event met muzikale aandacht voor betekenis, bezoekers en sfeer.

Mogelijkheden

Duur

Zo lang als jij DJ Maroon Wax nodig hebt.

Locatie

Bij jou op het bedrijf, op een locatie naar keuze of online

Grootte

De grootte van het event maakt niet uit.

Online oplossing

Gestreamd vanuit een professionele studio, helemaal ingericht op interactie, deelt Maroon Wax muzikale cadeaus uit voor verbinding en dansjes. Ook bij digitale evenementen dus.   

Over Connecting Melodies

Ook wat voor jou?

Bizqiz

Vinyl DJ voor teams

Bedrijfsfeest

Toon je potentieel